Clothes Hanging
Kalender ikon

ARRANGERA EVENEMANG

F/ACT Movement arbetar med olika aktiviteter, evenemang och initiativ för att främja en mer hållbar modebransch. Aktiviteterna riktar sig både till dig som har eller jobbar med ett företag i modebranschen och till era kunder. 

Ditt evenemang kan vara allt ifrån en hållbar modevisning till att bjuda in branschkollegor till en inspirations-föreläsning. Med hjälp av F/ACT Movements team arrangerar du aktiviteten och får spridning genom F/ACT Movements kanaler. 

Cirkulär tshirt ikon
tshirt ikon

SKAPA EN LÅNEGARDEROB

F/activisterna har under projektet fått testa olika lånegarderober, vilket varit väldigt populärt. Där har de få ta del av en lånegarderob full med kläder, skor och accessoarer som de fick låna till nästkommande träff.

 

Är du sugen på att skapa en lånegarderob så berättar vi gärna mer! Allt ifrån nyproducerat, secondhand och remake går att ha med. Det är ett ypperligt sätt för er själva att prova på en spännande cirkulär metod som fått bra mottagande från f/activister.

Hand och kugghjul ikon

GE FÖRSLAG PÅ CIRKULÄRA
PRODUKTER OCH TJÄNSTER

Förutom lånegarderoben har f/activisterna ta del av andra produkter och tjänster som bidrar till en hållbar garderob. Det kan vara att de fått testa att laga, vårda, göra om sina plagg, eller något annat spännande.  Exempelvis tygsaxar, skovårdskitt, böcker, ångare, strykjärn, noppare, textilpennor, erbjudanden från cirkulära tjänster osv. 

 

Har ditt företag en sådan produkt eller tjänst som ni skulle vilja rekommendera till oss? Hör av er!

BIDRA TILL EN

CIRKULÄR OMSTÄLLNING

Är du fastighetsägare, företagare eller jobbar du kanske med en cityförening? Arbetar du i modebranschen och brinner för hållbart mode? Eller är du bara lite nyfiken på hur framtidens hållbara modebransch ser ut och hur du med din verksamhet kan arbeta för att på bästa sätt möta den hållbara framtiden? Då vill vi gärna samarbeta med dig!

SÅ HÄR KAN DU BIDRA:

FACT Festival-10.jpg

Vill du samarbeta med f/activister, arrangera en egen aktivitet eller göra båda delarna? Hör gärna av dig till oss så kreerar vi tillsammans ut något som passar på just din ort, i dina fastigheter eller i din butik!

Kontakta oss